Na predaj Rodinný dom v obci Očová

Na predaj Rodinný dom v obci Očová

Cena v RK

Štát: Slovensko
Okres: Zvolen
Mesto: Očová
Ulica: Slnečná

Vlastníctvo: osobné
Druh: Rodinný dom
Typ: predaj - exkluzívne


Realitná spoločnosť REALLS Vám ponúka na predaj vo výhradnom zastúpení Rodinný dom v malebnej obci Očová, ktorý čaká na svojho nového majiteľa.
Tento dvojpodlažný dom sa rozkladá na pozemku o veľkosti 1044 m2 a ponúka nielen dostatok priestoru, ale aj svoje nekonečné možnosti využitia.
Pripojenie na kanalizáciu a obecný vodovod zaručujú komfort moderného bývania, zatiaľ čo plynové kúrenie zabezpečuje teplo a pohodu.
Záhrada tohto domu láka k oddychu a relaxácii, zatiaľ čo garáž a hospodárska budova prinášajú praktickosť a úložný priestor.
Dom je v pôvodnom ale v dobrom technickom stave, čo poskytuje novému majiteľovi ideálny priestor pre vlastné úpravy a prispôsobenie podľa svojich predstáv.
Veľkou výhodou je nedávna rozsiahla rekonštrukcia strechy. Využite túto jedinečnú príležitosť a príďte si splniť svoje bývanie snov v obci Očová.
Táto nehnuteľnosť je ideálna pre rodinu, ktoré hľadá priestranný dom s veľkým pozemkom a dostatkom miesta pre relaxáciu a oddych .
Realitná spoločnosť REALLS je členom Združenia Realitných Kancelárií Slovenska a riadi sa realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu katastrálnych a notárskych poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv a bezplatnú ponuku financovania kúpy danej nehnuteľnosti, na základe našej spolupráce so všetkými bankami, pripravenú našim špecialistom

Poloha nehnuteľnosti na mape

Podrobné informácie

Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Krbnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Oknádrevené
Orientáciajuhovýchodná
Terénrovina

Ďalšie fotografie nehnuteľnosti